Loading

Jouw website op het internet

De keus aan hosting is groot, persoonlijke aandacht niet

Hosting
keuze

Het lijkt zo makkelijk, maar schijn bedriegt. Welke hosting partij past nu het beste bij jouw wensen. Er zijn tegenwoordig veel maatschappijen die hosting aanbieden. Helaas zit er een groot verschil in qua prijs, maar er zit nog meer verschil in de kwaliteit van de hosting. Denk dan aan de bereikbaarheid van je website of de snelheid waarmee hij laadt. Kortom de keuze voor een passende hostingpartij is nog niet zo simpel als het misschien lijkt. Bij studio-kleur zit je, voor onder andere je hosting, in elk geval zowel kwalitatief als prijstechnisch aan het juiste adres.

Persoonlijke
aandacht

In onze ogen is dit, naast de goede service en kwaliteit, het belangrijkste van goede hosting. Er zijn vele maatschappijen die de hosting van je website kunnen regelen. Vaak lijkt het heel mooi want de prijzen van grote aanbieders liggen nu eenmaal wat lager, maar daar zitten wel nadelen aan. Vaak blijkt dat als er een probleem zich opdoet het lastig is daadwerkelijk iemand aan de lijn te krijgen die er verstand van heeft en het snel kan oplossen. Wij van studio-kleur willen en doen dit anders. Daarom zijn wij altijd bereikbaar en zorgen wij er persoonlijk voor dat het probleem zo snel mogelijk opgelost is.

Webhosting

De totaaloplossing voor professionele websites

Wij bieden een voordelig en uitgebreid basispakket aan met vele opties. Meestal moet er voor elk e-mail adres extra betaald worden. Niet bij studio-kleur want hier zit het gewoon bij het basispakket inbegrepen. Zo heb je alles wat je nodig hebt in één volledig pakket.

• Domeinregistratie: inbegrepen
• Schijfruimte: 1 Gb
• Dataverkeer: 7 Gb
• E-mailboxen: onbeperkt
• E-mail forwarders: onbeperkt
• Subdomeinen: onbeperkt
• Databases: onbeperkt
• Support: persoonlijken snel

Support

Stuit je op een vraag waar je zelf niet uitkomt? Geen probleem! Studio kleur staat niet voor niks voor persoonlijk contact. Je belt en krijgt direct de persoonlijke hulp die je nodig hebt. Ook zo’n hekel aan in de wacht staan? Dan zit je bij ons goed, want hier wordt je gewoon direct geholpen.

Mail ons je vraag

Schaalbaar

Is je bedrijf zo erg gegroeid? Heb je tekort aan het aantal e-mailadressen die in het basispakket zitten? Geen probleem! Studio-kleur biedt de mogelijkheid tot het uitbreiden van je basispakket. Zo kan je kiezen voor meer data of een betere back-up. Kortom volledig schaalbaar naar jouw wensen.

Vraag naar de mogelijkheden

Extra data

Ben je uit het basispakket gegroeid? Gelukkig bieden wij de beste en snelste oplossing. Zo kan je gemakkelijk kiezen voor extra data. Dit extra pakket komt bovenop je basispakket. Zo zorg je ervoor dat het weer volledig voldoet aan jouw wensen en behoeften binnen het bedrijf.

500 Mb extra data: € 2,50 p/m

Extra traffic

Blijkt er niet genoeg traffic in je basispakket te zitten? Het is simpeler op te lossen dan je misschien denkt. Wij bieden je gemakkelijk de mogelijkheid om extra traffic te regelen voor je hosting. Op deze manier pas je het pakket helemaal aan naar jouw wensen en behoeften. Simpel als dat!

2 Gb extra traffic: € 2,50 p/m

SSL certificaat

Onderhand heeft bijna iedereen er weleens van gehoord. Een SSL certificaat voor je website of webshop. Dit certificaat is van groot belang om je bezoekers gerust te stellen dat jouw website veilig omgaat met gegevens. Zorg er dus voor dat er één op je website zit. Studio-kleur verzorgt gemakkelijk en snel een betrouwbaar SSL certificaat voor je.

SSL certificaat vanaf: € 5 p/m

Backup tot 5 dagen

Je hoopt het nooit nodig te hebben, maar het zal je gebeuren dat er ergens iets niet helemaal goed gaat en je website niet meer optimaal functioneert. De nachtmerrie voor elke ondernemer. Gelukkig is het op te lossen dankzij de tot 5 dagen terug back-up functie van studio-kleur. Op deze manier heb je snel weer een goed draaiende website.

Backup: € 5 p/m