Loading

Vogelvrij

Zo zijn wij het beste in één woord te omschrijven

Ons team

Bureau

Met vormgeving bezig zijn heeft geen 9 tot 5 mentaliteit; dit vraagt om passie, dit adem je en het zit gewoon in je bloed.

Overal waar wij langskomen doen wij inspiratie op voor nu en voor later. Deze instelling heeft ons veel mooie projecten, voldoening en successen opgeleverd.

Maar vergeet niet dat een mooi ontwerp wel effect moet hebben. Dit “effect hebben” geeft dan ook genoeg veelzijdigheid in elk project, en wij voelen ons er prima in thuis.

Diensten

Websites

Van volledig maatwerk, webdesign tot het inrichten van een WordPress template: wij kunnen alle dromen realiseren en precies datgene maken wat jij wil.

Webshops

Een volledig runnende webshop lijkt een behoorlijke klus, niet waar? Studio-kleur heeft hier genoeg ervaring mee en zal zorgen voor een mooi design dat bij je past.

Media

Tegenwoordig zie je het vaak: een professionele video-impressie van je bedrijf. Dit spreekt veel potentiële klanten aan waardoor je bedrijf snel kan groeien. Interessant? Wij maken het.

Print

Van huisstijlen tot volledige online of offline campagnes. Een goede drukker zorgt voor de beste kwaliteit. Dankzij onze connecties leveren wij alleen maar het beste af.

Flexibel

Creativiteit kent geen tijd. Bij ons zal je dus ook geen 9 tot 5 mentaliteit vinden. Onze flexibiliteit in combinatie met onze creativiteit, dat is de kracht van Studio kleur.

Support

Dankzij onze opgebouwde ervaring staan wij bij elk probleem klaar om te helpen. Van het kastje naar de muur gestuurd worden? Niet bij ons! Directe persoonlijke support.