Loading

Chapoo

Branding, Design, Web

Vraag

Chapoo is een gezellig restaurant midden in het centrum van Zutphen. Zij waren op zoek naar een vernieuwende website met bijpassende menukaarten. Deze website moest voorzien worden van professionele fotografie die het gevoel van Chapoo weergeeft. In combinatie met warme kleuren moest het een eenheid vormen.

Concept

De professionele fotografie hebben wij toegepast en voorzien van een zwart-wit filter. Dit zorgt voor een rustieke uitstraling die in combinatie met de kleuren een eigentijds geheel vormen die veel mensen aanspreekt. Het gebruik van een specifiek lettertype en een aantal pakkende kreten vulde het geheel aan.

Zo, en dan nu tijd voor lunch!

Huisstijl

De menukaarten hebben wij in één kleur gehouden om zo de rust en de eenheid te bewaren. De kreten op de kaart veranderen eens in de zoveel tijd. Dit zorgt toch voor afwisseling in het geheel.

Website

Voor de website hebben we de fotografie in het zwart-wit toegepast. Dit straalt ook weer de rust en eenheid uit. Het zorgt voor een mooi beeld van waar Chapoo als restaurant voor staat. Gezelligheid, lekker eten en vooral het genieten staan hier bovenaan. De volledige site is maatwerk en responsive voor alle apparaten.

Bekijk de website