Loading

Steunslipper

Design, Web

Vraag

Podocentrum Apeldoorn maakt al jaren speciale en op maat gemaakte steunslippers voor zijn klanten. De vraag was nu of wij een overzichtelijke en vooral gebruiksvriendelijke website wilde maken. Deze website moest een slipper configurator bevatten waarbij de klant het eindresultaat zelf kan bewerken en ook meteen visueel kan zien veranderen. De keus die de klanten zouden hebben moest duidelijk naar voren komen zodat je in één oogopslag ziet wat je mogelijkheden zijn.

Concept

We zijn gestart met een mooi, fris en licht uiterlijk. Op deze manier komen de materialen en alle kleuren goed tot hun recht. Het samenstellen van de slipper kan via de slipper configurator en is volledig op maat gemaakt voor Podocentrum Apeldoorn. Zo kan de bezoeker direct zien of de combinatie van kleuren en materialen helemaal naar wens is. Met elke keuze verandert ook het voorbeeld. Dit geeft een duidelijk beeld van wat het eindresultaat zal zijn.

Geniet van de zomer
zonder voetproblemen

Gebruiksvriendelijk

Al jaren is Podocentrum Apeldoorn een trouwe klant van studio-kleur. Wij hebben dan ook al veel mooie dingen voor hun mogen maken. Deze speciale steunslipper website is een mooie aanvulling aan dit geheel. Met deze website wil Podocentrum vooral dat zijn klanten makkelijk en snel kunnen zien hoe een slipper er uiteindelijk uit komt te zien.

Dit is best een uitdaging geweest omdat we vooral een gebruiksvriendelijke website wilden maken met een goed overzicht van wat de opties allemaal zijn. Omdat niet elk materiaal in elke kleur te krijgen is zit er flink wat programeer werk achter deze, op het oog zo simpele website. Met de, speciaal voor Podocentrum, gemaakte slipper configurator kunnen de klanten al hun wijzigingen direct zien op het voorbeeld.

 

Configurator

Bijna iedereen is tegenwoordig visueel ingesteld. Vandaar de keuze voor een slipper configurator. Op deze manier kan de bezoeker van de website meteen zien wat het eindresultaat is. Er is keuze uit twee soorten materiaal die elk in zijn eigen kleuren beschikbaar is. Door het programeer werk is het niet mogelijk een optie te kiezen die niet leverbaar is.

Bij elke wijziging die aangebracht wordt is het eindresultaat meteen zichtbaar. Op deze manier kan er makkelijk en snel meerdere opties bekeken worden voor er daadwerkelijk besloten wordt hoe de slipper eruit moet komen te zien.

Maak het jou eigen

Door de frisse, witte en overzichtelijke uitstraling van de website is het gemakkelijk om je eigen slipper te personaliseren. Door het op maat gemaakte programeer werk hebben wij het ook ons eigen kunnen maken. Een leuk, uitdagend en creatief project die wij met trots aan iedereen laten zien. Ben je zelf nieuwsgierig geworden? neem eens een kijkje op de website.

Bekijk de website