Loading

Verwarmde werkkleding

Branding

Vraag

Verwarmde werkkleding is een nieuw bedrijf dat zich richt op het verkopen van bedrijfskleding die verwarmd kan worden. Dit startende bedrijf schakelde ons in voor het maken van een logo met bijpassende huisstijl. Het logo moest reflecteren waar het bedrijf voor staat; warmte uitstralen en mensen nieuwsgierig maken.

Concept

Door middel van het tekenen van verschillende cirkels bij en naast elkaar zijn we gekomen tot een mooi design. De cirkels vloeien in elkaar over tot een vlam. Dit geeft perfect de essentie weer van waar dit bedrijf voor staat. Met het creëren van schaduw en een goede kleurkeuze is het logo compleet en doeltreffend voor Verwarmde werkkleding.

Wees zelf de warmte in de kou!

Beeldmerk

Door cirkels van verschillende grootte naast en bij elkaar te zetten is er een vlam ontstaan. In combinatie met schaduwgebruik en een passende warme rode kleur is er een beeldmerk ontstaan dat perfect past bij Verwarmde werkkleding.

Veelzijdigheid

Dit beeldmerk is op verschillende manieren te gebruiken. De kleuren en achtergronden kunnen aangepast worden waardoor er een speels effect ontstaat dat toch zorgt voor herkenning. De verschillen geven een diverse inzetbaarheid van hetzelfde beeldmerk.

Logo

De cirkels die wij gebruikt hebben in het beeldmerk hebben we doorgetrokken in het gehele logo. Dit zorgt voor een eenheid die op de huisstijl goed tot zijn recht komt. Het eenvoudige font sluit aan bij het beeldmerk en zorgt voor een mooi geheel.