Loading

Wijnhuistoren

Branding, Design, Web

Vraag

De Wijnhuistoren is een welbekend restaurant in het hart van Zutphen. Zij waren op zoek naar een totaal vernieuwde website en menukaarten die er uit zouden springen tussen alle andere restaurants. Voor de menukaarten wilde de Wijnhuistoren passende quotes die de aandacht van hun bezoekers zouden trekken.

Concept

Een fris uiterlijk dat de Italiaanse roots van de Wijnhuistoren reflecteert. Wij hebben gekozen voor een mooie gele kleur die meteen de aandacht trekt. Dit in combinatie met de steeds wisselende quotes zorgt voor een menukaart die er uit springt, mensen uitnodigt om een kijkje in de keuken te nemen en een hapje te gaan eten.

You had me at pizza!

Huisstijl

Een recept kan alleen slagen als alle ingrediënten kloppen. Dit geldt ook voor de huisstijl van een restaurant. Daarom hebben wij gezorgd dat er een eenheid ontstond tussen de website en de menukaarten van de Wijnhuistoren.

Website

Dankzij de professionele fotografie en het kleurgebruik is de website van de Wijnhuistoren vernieuwend en uniek geworden. Het online reserveringssysteem dat wij hebben geïnstalleerd maakt het voor bezoekers makkelijk om een tafel te reserveren. De volledige site is maatwerk en responsive voor alle apparaten.

Bekijk de website